min egna hårvårdssalong

Jag har alltid varit intresserad av skönhet och hårvård. Ibland ställer jag mig faktiskt frågan om jag inte borde blivit frisör då jag verkligen nördar in mig på nya märken, nya produkter och nya metoder. Jag kom i kontakt med märket maria Nila för ett par år sedan och kände väl nästan direkt att det var ett märke jag tyckte om. Det är helt veganskt, tillverkat i Sverige och fritt från parabener och sulfater. Jag började med att testa deras schampo, balsam och inpackning. Men efter att åren gått har det dykt upp nya produkter mina favoriter just nu är deras färginpackning. Jag som nu har rött hår vet att om jag vill att det skall hålla sig rött måste jag behandla det hemma. Men att färga det varje vecka är varken bra för mitt hår eller naturen. Därför väljer jag maria nilas palett färginpackning, i dagsläget blandar jag 3 olika färger för att få den perfekta nyansen. I botten lägger jag kakao och lila, medan i topparna rött och lila. Just nu på Ginos.se (adlink) har de 40 % rabatt på större delen av Maria Nilas sortiment.(adlink)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *