Jag och Hailey på spa – vlogg 1 nov

nu sussar en liten fast ändå stor tjej bredvid mig. Vilken underbar dag vi haft idag, man märker att hon växer så det knakar. Vi har skrattat, busat, badat och ätit god mat. Jag tycker det är otroligt roligt att spa:n väljer att bjuda in barnen till deras spa för att få njuta och lyxa till det. Marstrand har en jättefin anläggning och ni vet sedan tidigare att vi även kommer att gifta oss här nästa år. Jag kan verkligen rekommendera att åka hit under loven med era barn för det är verkligen mysigt. Dock får man inte glömma att det är ett spa och inte en lekplats. De rekommenderar ett barn per vuxen vilket inte alltid hålls och vissa barn tog det nog mer som ett vattenland än ett spa. Men förutom det, hade vi det så mysigt 🙂

 

hoppas ni gillar filmen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *