Boozt i falkenberg

Nu har jag nästan landat efter helgens fantastiska event. Så mycket planering som på 2 dagar försvinner så fort. Men jag har nog aldrig sett så många glada kvinnor på en och samma plats. Vilken energi, vilka skratt och vilken magi. Jag är evigt tacksam över att få denna möjlighet och man lär sig nya saker hela tiden. Jag arbetar alltså tillsammans med Annika Sjöö som är aktuell med du är vad du äter, sen har vi en fantastisk administratör som håller skeppet flytande vid namn Maria Aldén. Det var 1 år sedan jag och Annika Började arbeta tillsammans och jag har lärt mig massor. Nu får vi landa ännu lite till och se vad nästa äventyr blir 🙂

Tack för allt, jag är så evigt tacksam 🙂

2 reaktioner på “Boozt i falkenberg”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *