snart 10 år bakom skärmen

Alltså vet ni vad jag nyss insåg? Att jag hållt på att knappa på de här tangenterna i snart 10 år?!!?!? det är faktiskt helt sjukt och hur mycket jag än tänker satsa på yuotube kommer bloggen alltid att finnas kvar. För vet ni, bloggen är ändå bloggen och det är här jag kan skriva av mig när jag behöver och dela de intressen jag brinner för allra mest, nämligen, resor, skönhet och mode. Jag tänkte skoja till det lite och dela mitt allra första blogginlägg här nedan, jag dör lite själv av skratt. Men 2007 var blogg inte alls på samma sätt som idag.

UTDRAG FRÅN MIZZTANG.BLOGG.SE 2007/07/19

hatar tvätt dagar, får gå upp kl 7 när man egentligen ska upp runt tio elva, blir så segt på jobbet när man är uppe såhär tidigt, kvällspassen bli så sjuuuuuuuuuukt långa haha :p jaja men tvätta måste man ju så det är la bara att acceptera 🙂

vilken otroligt tråkig sommar det varit hittils, bara regn regn regn och regn, man undrar fan när det ska vända, riktigt tröttsamt. tur man har som jobbar annars hade jag blivit tikrigt deppig haha .. Vad ska man hitta på i helgen då ? joo då fyller första marlene år så det blir fallens sen ska jag träffa fiia som iof också ska med till fallens :p riktigt trevligt ska det bli att träffa henne va ju fan en hel evighet sen :(:(
nä nu ska jag ner och kolla tvätten hörs senare ! tjingeliing !

kan jag få helg och löning nu 😀 hatar när det närmar sig den sista i månaden inga pengar kvar alls riktigt deprimerande 🙁 men snart kommer dom 😀 sen nästa helg får man inte glömma att det är volvo summer party :D:D:D längtar ska bli sjukt kul med alla på volvo :p parrttiie parrttiiee.

shit tror inte det är förän först nu man inser att man inte ska tillbaka till skolan till hösten, man kommer inte att träffa alla kompisar och inget med skoj och stim i klassrujmmet 🙁 kommer sakna den tiden ngt så sjukt mkt 🙁 studenten va verkligen oförglömlig, miss you aaaaaaaalll!! ( nästan ) 😉

*gäsp* kanske dags att klunka i sig lite kaffe nu igen så man vaknar till liv, ska ju vara uppe till 11 i kväll och jobba, brrrr riktigt jobbigt när man tänker efter ghaha men men sånt man får leva med om man vill ha massa pengar haha  :p

see yaah haha tjingeliingen !!

ALLTSÅ PÅ RIKTIGT, FRAM MED SKÄMSKUDDEN XD

Musik jag lyssnade på under denna tiden var mycket Britney spears. Jag var verkligen en sökande själ, sökandet efter mig själv och sökandet efter framtiden. Jag levde då ihop med den killen jag hade innan Robin. Vi bodde i en lägenhet i Lilla Edet, jag arbetade på Volvo pv och kände väl hela tiden att jag var på fel plats, men visste heller inte vilka alternativ jag faktiskt hade. Så britneys låt var verkligen passande om man lyssnar på texten.

 

I used to think
I had the answers to everything,
But now I know
Life doesn’t always go my way, yeah…
Feels like I’m caught in the middle
That’s when I realize…

I’m not a girl,
Not yet a woman.
All I need is time,
A moment that is mine,
While I’m in between.

I’m not a girl,
There is no need to protect me.
It’s time that I
Learn to face up to this on my own.
I’ve seen so much more than you know now,
So don’t tell me to shut my eyes.

I’m not a girl,
But if you look at me closely,
You will see it in my eyes.
This girl will always find
Her way.

I’m not a girl
(I’m not a girl don’t tell me what to believe).
Not Yet a woman
(I’m just trying to find the woman in me, yeah).
All I need is time (All I need),
A moment that is mine (That is mine),
While I’m in between.

I’m not a girl
Not yet a woman (not now)
All I need is time (All I need),
A moment that is mine,
While I’m in between.

I’m not a girl,
Not yet a woman.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *