Dermapen treatment mot min vuxen acne

detta är något som man helst inte pratar om, varesig man är 16 år och fått ungdomsfinnar eller om man är 28 år och fått en hormonell breakdown. Efter chloe var allt frid och fröjd, men så i somras hände något och efter det har jag haft mer eller mindre en hel del acne vilket både gör ont men också lämnar fula ärr. För tyvärr är det svårt att låta bli dom. Jag har gått på behandling för olika saker under 1 år på city laser och min goda kontakt Jenny som är en helt magiskt duktig hudterapeut har bestämt sig för att hjälpa så gott hon kan. Alla vet att man inte kan besegra hormoner så lätt om man inte väljer att mixtra med p-piller. Det känns inte aktuellt för min del, så jag tänker ge Jenny en chans och jag tror faktiskt att hon kan hjälpa mig 🙂

Denna video är i samarbete med City laser ( http://www.citylaser.se/ ) Acnen sitter främst på kindernas nederkant och väldigt tydligt att det styrs av hormoner.

Dermapen som jag gör idag är en behandling för just acne, men går även att göra för andra saker.

MED DERMAPEN™ KAN MAN GÖRA:

* Hudföryngring/Huduppstramning
* Fina linjer & rynkor (även ögon)
* Förstora porer/Oren hudAcne (grad I-II)
* RosaceaMilier
* keratosis pilares
* Hyperpigmenteringar/MelasmaÄrr – (acneärr, kirurgiska ärr och brännskador)Hudbristningar

Microneedling eller mikronålning med DermaPen™ är en populär behandlingsmetod för att uppnå en hudföryngrande effekt eller lindra hudproblem som ex. akne eller ärr. Dermapen är marknadsledande med patenterad teknologi och är den första mekaniska microneedling pennan på marknaden sedan 2010 och är fortfarande marknadsledande världen över.

Hoppas att ni gillar inslaget av skönhet trots en kanal fylld av barn och resor. Men tänker att många vuxna liksom jag har problem med ex. acne eller andra saker och just city laser är ledande inom sin kategori på så många saker.

0 reaktioner på “Dermapen treatment mot min vuxen acne”

  • Diana skriver:

    Åh jag hade också ett sånt liknande samarbete men jag valde att avbryta då jag kände att det onödigt eftersom acnen kom ju bara ut på nya ställen och det kom nya ärr så hur skulle man kunna se skillnaden någon gång 🙁 Så tråkigt när man aldrig haft problem med acne eller huden förr men plötsligt som vuxen så måste man stå ut med en massa grejer.
    Men lycka till finis, hoppas att det blir precis som du tänkt dig. <3

  • Diana skriver:

    Åh jag hade också ett sånt liknande samarbete men jag valde att avbryta då jag kände att det onödigt eftersom acnen kom ju bara ut på nya ställen och det kom nya ärr så hur skulle man kunna se skillnaden någon gång 🙁 Så tråkigt när man aldrig haft problem med acne eller huden förr men plötsligt som vuxen så måste man stå ut med en massa grejer.
    Men lycka till finis, hoppas att det blir precis som du tänkt dig. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *