varm åkpåse som inte tar upp hela vagnen

inlägget är i samarbete med Reirei

Som ni vet eller som ni allafall får reda på nu har jag inlett ett samarbete med ReiRei och uppababy. Jag träffade Monika deras kontaktperson på underbarabarn i stockholm och vi stod länge och väl och pratade om uppababys vagnar som tagit marknaden med storm. Ni kan bland annat läsa om den i Vogue med en riktigt snygg bild på SJP. Fördelen med uppababy oavsett om du har ett eller flera barn som åker vagn är att den är smidig, den bygger inte på bredden utan på höjden. Allt handlar om att det skall vara smidigt, klicka i klicka ur, det är många olika finesser och detaljer som jag älskar. Jag är en person som älskar detaljer, det kan vara små saker som att ryggstödet fälls av en lätt enhandsfattning, att handtaget lätt går att justeras etc. Sen kan jag inte ljuga och inte säga att jag älskar nya märken som inte helt nått Sverige med sin storhet. I new York är vagnen supermodern och precis som vouge skriver An Uppababy stroller “is the new It bag,” sen när ett magasin som Vogue skriver om den gör inte saken sämre 🙂

img_4424

Men vad gör vagnen så bra nu på vintern? Jag fick med en åkpåse som för ögat ser tunn ut. Jag ställde fråga hur den klarar vintern här i Sverige om det är riktigt kallt. Jag fick snabbt svaret att den inte var några problem, den är Testad till -29 ° Celsius, dvs lägsta temperatur där barnet håller värmen med ett lager kläder. Under 30 grader tror jag inte det är lämpligt att vara ute längre stunder och skulle så vara fallet kan man ha en go ulloverall under som håller värmen länge 🙂 Materialet i åkpåsen är lyxiga primaloft Ni kan läsa mer om det HÄR, men en kort summering;

Idag finns det inget inget annat syntetiskt material på marknaden som är effektivare än Primaloft på att hålla värmen. Även om materialet blir riktigt blött så har det en mycket hög isolerande förmåga.

Åkpåsen tar alltså inte mycket utrymme från själva vagnen och håller lilla Chloe varm länge vilket är ett måste om man skall vara ute till vintern 🙂

I samarbete med ReiRei

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *