Testa linas Matkasse och få en 4 kg fruktpåse

i samarbete med Linas Matkasse

Jag har nu fått möjligheten att testa Linas glutenfria barnkasse med 5 måltider för 4 personer. Vi har aldrig tidigare testat en matkasse på detta sätt och är super peppade att se vilka recept och måltider vi skall laga. Tanken med just barnkassen är att den skall vara anpassad för barn och inga krussiduller. Varför vi valde glutenfri är för att i så hög grad som möjligt välja bort just gluten och för att få lite tips på just glutenfria rätter 🙂 Jag har fått möjligheten att ge er en unik rabattkod som ger er vid er beställning en fruktpåse på 4 kg. Nu under höst och vinter är det viktigt att få i sig massa C-vitamin vilket frukt faktiskt ger 🙂 uppge bara TACKREINHOLD så skall ordern vara klar 🙂 Klicka också HÄR för att komma till linas hemsida och för att göra er beställning 🙂

img_2548

Jag har en förkärlek till mat som kommer levererad till dörren, man slipper bakteriehärden i affären och i detta fall slipper vi vardagsstressen med den ständiga frågan kring vad vi skall äta 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *