Saker ni kanske inte visste

Jag blev lite nostalgiskt såhär på morgonen och tänkte köra en liten ”saker in kanske inte visste” för många av er är nya följare och kanske inte alls hängt med sedan start 🙂 Kommer nog att ha detta som en lite grej om ni uppskattar den 🙂 Lämna gärna en kommentar på saker ni minns som ni saknar eller som ni tyckte var extra roliga 🙂

  1. Jag startade min ridkarriär på ridskolan, hade i början många sommarhästar och hyrde häst på loven. När jag blev 10-11 år köpte vi vår första ponny, en arab som jag hoppade med. När jag var 16 år sålde vi henne och jag la just ridningen lite på hyllan 🙂 Efter att jag och Robin blev ihop började jag rida western ridning. Deras familj hade två fina quarterhästar som jag började rida. Sorel som ni ser ovan var vid den tiden 4 år om jag minns rätt och en riktig liten godibit. Jag kan sakna den ridningen lite även jag i grund och botten är en hoppryttare. Men jag tror också att det kan vara nyttigt att lära sig alla olika discipliner och lära av varandra 🙂

2. Jag var i mexico 2010 med Robin där han bland annat friare och där även Hailey blev till. Vi dök bland häftiga fiskar och läskiga rockor. En bland de häftigaste sakerna jag upplevt 🙂 Det var också innan alla svenska charterplan flög hit ner, så lite speciellt även där 🙂 Kan varmt rekommendera mexico 🙂

3. Vi hade en underbar hund i 4 år. Macy köpte vi 2009 och tyvärr föddes hon med en allergi som aldrig gick att bota. Vi gjorde verkligen allt, la ut flera tusentals kronor på medicin men inget hjälpte. När hon var 4 år fick hon somna in och det går inte en dag där jag inte saknar henne.

10155175_10151982978935759_261463354718205576_n

4. Deni lärde vi känna som hästen bredvid Farmor och farfar. Det var en ren slump och Hailey blev fäst vid den lilla ponnyn direkt. Som ni ser på bilden var Hailey så ytte pytte liten och de växte verkligen upp tillsammans. Deni tog våra hjärtan med storm och är förevigt saknad.

5. Detta är verkligen så roligt, men tro det eller ej, jag har försökt mig på att vara blond xD Detta var 2007 alltså snart 10 år sedan. Det är för väl att man blir snyggare med åren :p skämt och sido. Det är ändå roligt att man kan se tillbaka på sig själv med lite distans 😛

Lämna gärna en kommentar på saker ni minns som ni saknar eller som ni tyckte var extra roliga 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *