Event på Saian academy

I onsdags var jag på ett event i Lerum som fina desiree (larsens liv) anordnat ihop med Saian academy. En salong som arbetar med ekologiska produkter vid namn Saian. Det var två drivna kvinnor som berättade sina historier och hur de kom i kontakt med Saian. Jeanette Huss som en av kvinnorna heter äger SAIAN Natural Clinical AB. Hon är certifierad lärare, undersköterska, massage-, spa- och nagelterapeut och Master Trainer för SAIAN Academy. Hon har mer än 20 år i branschen och en bakgrund inom utbildning och hälsovård. Suzanne Hult äger SAIAN Natural Clinical AB, är certifierad massage- terapeut och Master Trainer för SAIAN Academy. Hon har mer än 20 års erfarenhet i branschen och har en bakgrund inom hälsa, skönhet, datagrafik, media kundservice. Suzanne utbildade sig till massageterapeut i USA. Hennes många år utomlands har gett henne kulturell erfarenhet och språkkunskaper. Hon är en ivrig förespråkare för naturlig levnad, har en hälsosam livsstil och är mycket miljömedveten.

Som ni förstår hade eventet mycket fokus på eko och hållbarhet vilket jag tycker är otroligt intressant. Jag satt klistrad och lyssande på varenda ord. Jag hade också turen att vinna första pris under kvällen där jag kommer att få en härlig aromamassage med extra allt.

Jag vill tacka Saian och Desiree för denna kvällen 🙂

0 reaktioner på “Event på Saian academy”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *