hemma med febrig mini

Idag blev första vab dagen under denna hösten. Chloe kom hem igår och var rejält hängig, fram mot kvällen fick hon feber och sedan dess har hon varit lite tagen. Så idag fick Hailey gå till dagmamman och chloe fick vara hemma. Hon ligger faktiskt i detta nu och sover, lilla snuttan. Jag tycker hon är lite rosslig i halsen, så tror det sitter ett litet virus där. Jag själv sitter faktiskt och hinkar ingefära shot som jag gjorde igår, det kommer ett videoklipp på det inom kort 🙂

img_2229

Jag måste bara visa er min supersnygga jumpsuit som jag tassar runt i idag, så otroligt skön men också väldigt fin 🙂 Ni hittar den HÄR (adlink) Nu blir det till att röja lite här hemma medan hon sover och snart hämta hem Hailey 🙂

 

0 reaktioner på “hemma med febrig mini”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *