Besöker rostock zoo

filmen är i samarbete med Rostock zoo- http://www.zoo-rostock.de/

Idag besökte vi rostock zoo, ett zoo som blivit utmärkt till bästa zoot i europa katergori 2. Jag är inte ett dugg förvånad för parken har hela tre olika områden med djur från alla världens hörn. Vi han bara besöka en del av parken, den största, för Hailey var guide idag så vi följde henne. Med tanke på att vi åker så sent på året var det lite kallt så när klockan blev 14.00 lämnade vi parken. Men Hailey var nöjd vilket är viktigast.

 

Det fanns så mycket att se och höjdpunkten var nog ändå isbjörnarna 🙂 Vi får ta och besöka parken när det är lite varmare för det fanns även stora lekområden som jag tror barnen hade gillat 🙂

❖ mina kanaler ❖
frureinhold – instagram
mrsreinhold – snapchat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *