Bröllopsplanering #1 – möte med koordinatorn och hotellchef

Hej alla härliga följare, nu kommer en helt ny kategori och den kommer följa vår resa från nu och till vi gifter oss. Jag tror både ni och vi kommer att uppskatta detta massor, både när jag är som en nervvrak och när allt är sådär fantastiskt.

Idag var jag på möte med min/vår bröllopskordinator, det kommer säkert framstå som detta bara är mitt bröllop, men självklart har Robin något att säga till om också. Idag diskuterade vi allafall kring antalet gäster, lite mer praktisk information samt när vi skall ses igen. Det är så sjukt mkt att tänka på och det är därför guld att ha någon att bolla detta med.

Kom igen nu och peppra oss med kommentarer, vi vill såklart veta vad ni vill följa och inte följa!

Se mer på https://www.marstrands.se/

❖ mina kanaler ❖
frureinhold – instagram
mrsreinhold – snapchat

❖ kontakt ❖
[email protected]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *