Resan över till Tyskland – Vlogg 

Idag började resan till tyskland och den startade i malmö och tog oss över bron till danmark och ändå hela vägen ner till gedser. I gedser tog vi båten som scandline kör fram till rostock. Otroligt smidigt och det gick så otroligt fort. Från att vara i malmö, till att köra bil ca 2 h och sedan var man i tyskland. För barnen var det toppen, inga långa turer i bilen och ingen lång båtresa. Ni som har barn vet hur lätt de blir uttråkade. 
Färjan vi åkte med var en hybrid, då den bland annat gick på el 🙂 det är en ny färja och ni kan läsa om resor till rostock på http://www.scandlines.se/resor/tyskland/rostock.aspx , helgen kommer att bjuda på så mkt roligt och ni får följa med 🙂
🔶 mina kanaler 🔶 

Frureinhold – instagram 

Mrsreinhold – snapchat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *