Partyfavoriter

Innehåller adlinks

Det är snart dags för Boozt i falkenberg och självklart har jag kikat på snygga kläder inför kvällens middag. Jag beställde från Bubbleroom en klänning som jag tror kommer att bli hur läcker som helst. Jag samlade ihop några favoriter nu inför höstens partyn, hoppas att ni tycker om dom lika mycket som jag 🙂

0 reaktioner på “Partyfavoriter”

 • Caroline skriver:

  Detta känns konstigt, i nästintill alla dina inlägg så finns det numera adlinks.
  Känns så köpt, man förstår rätt så tydligt vad man vill komma med att klicka på länkarna du anger.

  Du tappar snart mig som läsare.

  • Frureinhold skriver:

   Jättetråkigt att du känner så, just adlinks måste märkas ut när man länkar till kläder/inredning etc. Inget som är köpt alls, men tipsar jag om kläder som jag själv tycker om måste det märkas på det sättet för att följa lagen. Jag brinner för mode och älskar att tipsa om allt ifrån barnkläder, till skor, till vuxenkläder. Men skriv gärna vad du vill läsa om så ska jag försöka fixa det. Men som sagt adlinks märkningen är ett måste för alla som länkar till kläder/inredning etc om man inte vill bli fälld och betala böter 🙂

   kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *