Vlogg – morgon träning, jobb och Hailey rider en riktig sagohäst

Dagens vlogg är verkligen en helt vardaglig vlogg, jag jobbar från 08.00-15.30, försöker starta dagen med att springa på morgonen vilket är otroligt skönt. Sen får ni följa min dag, det händer inte jättemycket roligt, men jag vet hur mycket ni uppskattar vloggar så vi kör så mkt vi orkar 🙂

Hailey fick idag rida smockan som bara skall skrittas, hon fick föl i somras och har fortfarande lite mage kvar 🙂 Hailey är allafall superduktig och sköter hästarna så lugnt det bara går. ju mer tid på hästryggen desto bättre 🙂

Vad tycker ni om mitt nya outro? 😀 jag är meganöjd!

❖ mina kanaler ❖
frureinhold – instagram
mrsreinhold – snapchat

❖kontakt❖
[email protected]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *