Starta dagen med träning

Imorgon när ni ser vloggen kommer ni får en lång introduktion kring hur jag ser på hälsa, kring kost och träning. Jag tror faktiskt att ni kommer gilla det jag säger, eller vad vet jag, men jag försöker hitta en mer balanserad ton när det kommer till träning och hälsa. För vad är egentligen hälsa och uppnås det bara genom träning? Jag tror inte det, men jag tror mycket på att hitta balansen, den individuella balansen som gör att en människa mår bra.

jag vill allafall slå ett slag för sköna träningskläder och det har bubbleroom, idag invigde jag min lättvindsjacka som var helt underbar att springa i. Både lagom varm och behaglig 🙂

(adlinks)

0 reaktioner på “Starta dagen med träning”

  • Mrs M skriver:

    Jag älskar träning. Morgontränade alltid förut men nu är det svårt att hinna få in innan lämning av barn. Däremot kan jag tipsa alla om lunchträning. Ett enkelt sätt att få in träning i det ofta redan späckade schemat 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *