Hailey travar på muppen

Jag är så stolt över min lilla, fast ändå stora tjej. Hon är så ledsen stundtals över Deni men kan ändå vara klok och tänka på framtiden. Vi har turen att få rida på fina fina muppen som en stor häst i stallet. Han är så snäll och gå efter Hailey med försiktiga steg. Hon är så skön hailey för hon pratar med precis alla hästar och på olika sätt beroende på hur de är. Igår var vi allafall uppe i stallet och hon fick rida på Muppen, hon travar och jag måste ändå säga att hon är väldigt duktig. Hon sitter ner mjukt i sadeln och håller i sig i tygeln och sadeltaget 🙂 Man får inte glömma att hon faktiskt bara är 5 år 🙂

På lördag skall vi åka och kolla på en häst i norrtälje, det är endast ett första besök och ingen prov ridning. Vi har fått tips om en liten ponny som inte är ute till försäljning utan säljs om de hittar rätt familj. Han verkar så perfekt och det skall bli kul att se vem han är 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *