Vill ni inte missa det senaste?

Igår satt jag och funderade över hur mina följare följer mig, kollar man på tex analytics på youtube är det 75 % som kollar på våra videos men inte följer, detta måste vi lösa 😀 Det finns nog säkert många som inte vet hur man skapar ett google konto eller hur man prenumererar på en kanal. Så jag tänkte visa er lite snabbt i ett inlägg här 🙂 För när man prenumererar på en kanal får man alltid en notis när en ny video är uppladdad så på sätt slipper man gå in hela tiden och kika 🙂 Jag ser heller inte vilka som följer mig utan bara att några gör det 🙂

ska%cc%88rmavbild-2016-10-05-kl-09-25-24

Som ni ser till höger finns en knapp som man klickar i när man vill följa en kanal. Men för att göra det måste man ha ett google konto. För att skapa ett googlekonto klickar ni HÄR 🙂 sen hittar ni min kanal HÄR eller om ni söker på Jenniferreinhold eller frureinhold 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *