Nya sängkläder till Chloe

Alltså nybäddade sängkläder, finns det något som slår det? Jag tror verkligen inte det. Igår bäddade jag rent hos Chloe med nya sängkläder från Garbo & friends som jag beställt från Babyshop.se. Jag bara älskar färgerna som garbo & friends har på deras produkter, de är sådär pudriga och fina. Chloes spjälsängsskydd är ju där ifrån också, så matchningen mellan rosa och grått blev verkligen så fint. Hon verkar nöjd också för hon sov som en stock inatt 🙂 Det finns just nu ett set kvar för spjälsäng om ni är sugna 🙂

 

0 reaktioner på “Nya sängkläder till Chloe”

  • Nina skriver:

    😂😂 jag avlider vad sköna ni är. Kikade just på videon när ni var på väg till husvisningen. När Robin fick in min kommentar angående att tillrättavisa. Så kul, ni har humor och jag skrattar. Tack för dagens bästa 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *