godmorgon måndag

Vilken underbar morgon, krispigt kallt och hög luft. Båda tjejerna fick ta på sig sina kavat skor med lite ludd i, perfekt höstsko om ni frågar mig. Jag är fylld med så mycket energi idag och det borde vara tvärt om med tanke på måndag morgon, men idag känns saker och ting så lätt. Hoppas den känslan håller med sig hela dagen och hela veckan.

Helgen har varit bra, vi startade den hemma hos fina Tilda i fredags ihop med Linda och alla barn. Så otroligt kul att träffa nya människor och både Tilda och Linda är så otroligt enkla och härliga tjejer. Barnen lekte och hade en rolig stund medan vi surpla kaffe, lekte och snackade om allt mellan himmel och jord.

För övrigt har helgen bara rullat på, lördagen spenderade vi i stallet och en vlogg från den dagen kommer inom kort 🙂 igår var det gymnastik på schemat och jisses vad Hailey tyckte det var roligt, har nog inte sett sådan energi hos henne på jag vet inte hur länge. Hon flög fram, gjorde sitt yttersta och försökte göra alla övningar  så bra hon bara kunde 🙂 Jag är så stolt över henne.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *