fotografering som säger mer än bara ett klick

Igår var jag och Markus på amplifyphoto uppe i fontin och fotade. Tanken var att vi bara skulle filma för chiquell, men så fick jag en ide som jag inte kunde släppa. Jag tog därför med mig en tunika som jag tycker väldigt mkt om och jag förklarade för markus min tanke och han köpte den direkt. Resultatet blev helt magiskt och jag kan verkligen inte se mig mätt på bilderna. Ibland säger en bild så mkt mer än bara ett klick.

Här nedan är gårdagens vlogg med lite bakom kulisserna 🙂

0 reaktioner på “fotografering som säger mer än bara ett klick”

 • Nina skriver:

  Hej Jennifer!
  Jag har en fråga till dig som absolut inte är menat som något påhopp eller något som skall tolkas som elakt eller hur man nu kan tolka det. Men en fråga är det i alla fall, eller kanske nu när jag tänker efter så är det nog mer en fundering.

  Nåväl, jag undrar följande – Jag har nu följt din kanal på youtube i några veckor och tycker det är himla kul och mysigt att få följa din familjs vardag. Men jag har dock hakat upp mig på en grej du ofta enligt mig gör – Du tillrättavisar ofta Robin i det mesta han säger, gör eller tycker. Är det något du gör medvetet? Det bara slog mig och jag måste då bara fråga för det gör mig nyfiken :O) Det är säkert ingenting som andra har lagt märket till, men eftersom jag jobbar med människor och beteenden så ser jag ofta sånt som andra inte tänker på( hehe kan vara yrkesskada).

  Jag vill nu inte att du tar detta fel, ni kanske inte ens förstår vad jag menar heller =)

  Med vänlig hälsning
  Nina

  • Frureinhold skriver:

   Hej Nina

   Tack för din kommentar 🙂 det är inget jag gör medvetet och det tåls att tänka på att vi enbart visar korta snuttar av våra liv, Robin själv upplever inte detta.

   Men intressant helt klart och jag får analysera mig sjölv lite mer noggrant.

   Mvh Jennifer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *