Nej till näthat

alltså det är en sak att skriva ett inlägg som detta, eller alla inlägg på den sidan. Men alla ni som sprider så enormt mycket hat och är rent av elaka, har ni inget hyfs över huvudtaget? har ni inga känslor eller några som helst begränsningar? Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni inte har barn, för hur skall de barnen lära sig om rätt och fel när ni sitter och skickar så mycket hat på nätet.

Ordet näthat är på var och varannan mun idag, den ena kampanjen efter den andra, det går liksom inte att komma undan. Varje vecka får jag mail från unga tjejer och killar som inte vågar gå till skolan för de blir mobbade, unga tjejer och killar som inte vågar öppna sina sociala kanaler för de får ord som gör dom otroligt ledsna. Man kan ju ställa sig frågan varför vissa barn sprider hat på nätet, kanske för att deras mammor gör precis samma sak.

Jag hoppas ni skäms och att ni tids nog kommer på hur jäkla fel det faktiskt är att bete sig på detta sättet. Det är ingen direkt rymdforskning, elaka kommentarer ledsna människor, snälla kommentarer =glada människor, för visst vore livet liiite bättre om allt var fullt med regnbågar och enhörningar.

Tänk den dagen er dotter eller son kommer hem från skolan gråtandes, hoppas ni då förstår vilket samhälle ni skapar med att skriva som ni gör på nätet! För barn gör som vi gör, så snälla, föregå med gott exempel! Ingen är perfekt, men jag hoppas ändå att alla kan göra så gott dom kan !

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *