Hello new day

Solen skiner, det är krispigt kallt ute och min arbetsdag har hållt på i ett par timmar. Vloggen från igår är påväg upp, ni missar väl inte youtube. Jag har fått en helt ny energi när det kommer till bloggen och den sinande skrivglädjen är åter tillbaka. Jag tror att en stor anledning till att jag mer eller mindre knappt skrivit ngt det sista är för att jag verkligen inte haft tid. När man roddar både, blogg, instagram och youtube samt har en familj och två barn är det svårt att få kvalitet på alla kanaler. Men nu när jag arbetar med detta heltid lägger jag upp dagarna på ett bättre sätt och hinner med alla måsten.

Jag har många nya samarbeten på gång vilket är jättekul, fick nyss ett mail som jag hoppas sååå mkt på. Jag har även fått mitt första riktiga samarbete på youtube som kommer gå live till jul, så ja det är helt klart mycket som händer just nu.

Därför vill jag ta tillfälle i akt att faktiskt skriva några väl valda ord till ni som läser. För hur man än vänder och vrider på kroppen så är rumpan bak. Skämt och sido, men jag vet att via mina kanaler når jag ut till flera tusen människor varje dag. Många av dom är unga tjejer och killar går med en klump i magen för att vänner sviker, eller en klump i magen för att vuxenvärlden vänder dom ryggen. Jag vet att mina ord och mina handlingar kan påverka andra till att faktiskt må bra, vilket motiverar mig ännu mer att faktiskt utnyttja min position.

Det finns så många sätt att utnyttja en stor läsarkrets och jag hade innerligt hoppats på att fler tog till sig detta ansvar och faktiskt försökte göra något bra av det. Jag tänker inte kliva på någon och kasta skit, men ibland undrar jag om personer i fråga ens tänker på konsekvenserna av deras uttalande, handlingar och beteende. Alla får vara precis vem dom vill, men tänk då också på att övriga 10000 som kollar kanske gör precis samma sak för att de ser upp till dig som person.

Jag är INTE perfekt, men jag försöker så gott jag kan sprida glädje, positiv energi, en sund syn på mig själv och att alla människor duger som dom är. Oavsett hur de ser ut, vart de kommer ifrån och vilka intressen de har!

nu kickar vi igång den här Tisdagen !

puss!

0 reaktioner på “Hello new day”

  • jennie skriver:

    Det gör du så väl <3

    Sedan kan vi bara stå och ta ansvar för vår egna del i livet. Människor som gör andra illa, lider ofta värre själva. Det gör det självklart inte rätt eller ok. Bara att det ofta finns en orsak bakom, vilket gör det ofta lättare för mig att släppa och fylla livet med människor som ger.
    Vi kan bara ändra på oss själva.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *