måndag morgon

Vad mörkt det är idag? nu känner jag på riktigt att det är höst även här på västkusten. Jag fryser liksom in i själen. Jag saknar vår lilla ponny, det gör vi allihopa och det kommer liksom över oss lite när som. Hailey satt i bilen igår och började gråta, hon såg på en film om deni och blev så ledsen. Det är nog det som gör mest ont, att se henne sörja på sitt eget lilla vis. Hon är så tapper och en sån fin liten individ och jag hoppas vi hittar en liten söt ponny till henne inom kort. Jag älskar verkligen det stallet vi är i nu och jag är glad över att vi får stå kvar där tills vi hittar ngt.

om någon har en ponny som stämmer in på detta nedan får ni gärna maila mig, vi kommer att vara kräsna och verkligen välja med omsorg.

  • liten b-ponny
  • snäll som ett lam
  • egen motor, men lätt i munnen
  • gillar att gå över bommar
  • inga tidigare skador eller fång
  • lätt att sko/klippa/duscha
  • inga eksem
  • inte äldre än 14-15 år

låter helt orimligt haha, men jag vet att de där guldkornet finns där ute och väntar på två hästtokiga tjejer!

Här kommer gårdagens vlogg för er som vill se det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *