#säkerstilpodden

Jag är äntligen hemma och kan börja dela lite härliga shoppingtips 😀 Nu när hösten faller in kommer nya härliga plagg, jag är helt såld på turtleneck, jag klarar inte av polo men vill ändå ha ngt klätt, så då passar turtleneck mig perfekt 🙂 Sen tycker jag att pennkjol passar året runt, så om du har ngn sparad från i somras, använd den eller köp en ny. På ellos finns många olika varianter till riktigt bra priser 🙂 Jag föll pladask för dessa mörkröda, stilrena men med en liten färgklick 😀 Säkerstilpodden ger mängder av fler tips, så in på ellos för mer inspiration 🙂 med koden 345722 får ni 40 % rabatt på dyraste varan *
(adlinks)
*

*Villkor

Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos.

Gäller t.o.m. 2016-09-26.

Kan ej kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor eller varor märkta med ”kampanjpris”.

Gäller ej varor märkta med ”Ej rabatt” .

Max 1 gång/kund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *