VIP bloggare på älskade ungar

Jag har sagt det, men jag måste dela med mig lite av vad som faktiskt händer under älskade unga i år. Inte nog med att vi är ett riktigt gott gäng av VIP bloggare så kommer det finnas möjlighet att mingla, umgås, ta bilder etc med mig och de andra. Jag är så otroligt glad över alla som följer oss och vår vardag. Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni finner den inspiration och positiv energi som jag försöker sprida dagligen.

14256563_10208622565274309_1790299794_n

Men som sagt, den 23-24 september kommer jag att finnas i Örebro på mässan och vill ni vinna biljetter dit skall ni hålla utkik på min instagram för snart kommer det upp massa spännande nyheter där som ni inte vill missa. Boka in datumen redan nu och är det några oklarheter är det bara att skriva 🙂 jag finns här för er!

 

0 reaktioner på “VIP bloggare på älskade ungar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *