Lindex Holly & Whyte lanseras äntligen för barn

Jag var för några veckor sedan på lindex showroom. Jag fick då se lite av höstens nyheter och vinterns favoriter. Tjejen jag träffade hintade då om det jag skall visa er. Nämnligen att Lindex Holly & Whyte lanseras äntligen för barn. Jag verkligen älskar holly and whyte, i vintras gjorde dom en minime kollektion, den sålde som smör och jag är inte alls förvånad att de satsar mer på denna design. Jag fick se på mitt senaste besök en dress som chloe bara måste ha och kombination tröja, kjol och strumbyxa är verkligen så himla fint och så perfekt för min 5 åring som älskar kjolar men ändå vill ha det bekvämt och varmt 🙂

I höstens Holly & Whyte kollektion hämtas inspiration från 60-talet och boarding school. Den korta kjolen, jumpern, den kabelstickade tröjan och club blazern har sin självklara plats i nya härliga färgkombinationer. I mönsterbilden syns rutor, ränder och djur på ett glatt och humoristiskt sätt. Färgskalan går i navy, mörkt grönt och klart gult med inslag av rött.

Höstens kollektion finns i storlek 62-86 för baby och i storlek 92-170 för barn.
För dam inkluderar Holly & Whyte också större storlekar i sortimentet, vilket innebär att delar av kollektionen går upp till storlek XXL, motsvarande storlek 52/54.

Höstens Holly & Whyte för dam och barn lanseras i samtliga Lindex butiker och på lindex.com den 8 september.

861ba16f0bc18e79_800x800ar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *