från att hata det till att älska det

Om ni hade frågat mig för lite drygt 1 år sedan om jag gillade att åka tåg hade jag kort svarat, NEJ. Bara tanken på att sätta mig och trängas på ett tåg som möjligen kan bli försenat fanns inte på kartan. Men så hände något, jag blev inbjuden på invigningen av Mtr express, det nya snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Jag fick åka i vagnarna först av alla och jag blev såld direkt. Inte bara för att allt var nytt och fräscht. Men det fanns ett nytänk som svenska tåg inte sett på flera år. De satsade på fräscha toaletter, med LCC (Isabella Löwengrip) de satsade på mat, designat av en riktigt duktig kock. Alla vagnar har rymliga platser och jag lyxar alltid till det med att sitta i suiten där det enbart är 8 platser, idag reser jag ihop med två andra män.

img_0723

Om en liten stund kommer jag att få en serverad frukost med allt vad det innebär. För när man bokar plus biljett får man alltid en måltid ombord. Jag måste också ge en stor eloge till servicen ombord. Oavsett om jag åker själv eller med barnen så får jag alltid så mycket hjälp med precis allt.

Här fick hailey kolla hur det ser från där man kör, så många knappar att hålla reda på :p

img_9155

Så jag kan varmt rekommendera att åka med Mtr express 🙂

 

0 reaktioner på “från att hata det till att älska det”

 • Sofie skriver:

  Är suite samma som första klass? När jag klickar i att jag ska resa med mina barn så försvinner alltid 1a klass alternativet? Hur bokar du för att kunna resa första klass med dina barn på mtr? Borde ju va samma för alla? Tack för en fin blogg och en underhållande mysig vlogg

  • Frureinhold skriver:

   hej sofie 🙂 när man skall boka med barn är det bäst att kontakta kundtjänst, jag kan heller inte boka barnen i förstaklass, men med kundtjänst kan jag det. Kika med dom och skulle det vara strul får du maila mig skall jag ta frågan vidare 🙂

   kramar och tusen tack för dina fina ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *