Veckans planer

Måndag morgon och jag har redan betat av två måsten innan lunch. Jag tänkte köra en vecko uppdatering för er, det känns som att många ibland tror att man ligger med benen i soffan och håvar in pengar. Det stämmer till viss del, skämt och sido, jag ligger i soffan, men håvar inte direkt in pengar. Inte på det sättet som många tror. Jag väntar ivrigt på att mitt kontor skall bli klart så att jag kan sitta där och arbeta.

Veckans to do 

Måndag:

 • Tandläkaren med Chloe
 • sjukgymnastik för mig
 • bvc med chloe 14.30
 • hem fixa med allt ogräs och laga mellis
 • fotbollsträning med H 17.45-18.45
 • klippa vlogg och beta av mailen

Tisdag:

 • Lämna barnen 09.00
 • 10.00 fota och filma med Markus min fotograf
 • fixa naglarna om jag hinner
 • hämta barnen 14.00
 • insläpp hästar
 • klippa dagens vlogg och beta av mailen

onsdag:

 • Stockholm hela dagen med workshop på google office med united screens, åker 07.00 och kommer hem 21.30
 • klippa vlogg på tåget

torsdag:

 • hemma med barnen, lediga och skall bara göra sånt som är kul, baka, leka, rida etc.
 • baka inför kalaser
 • insläpp på kvällen
 • klippa vlogg och planera nästa steg

fredag:

 • Möte med five seasons som vi är ambassadörer för, se årets kollektion för vintern och välja ut lite plagg
 • Baka ännu mer
 • kräftskiva hos syster yster
 • klippa vlogg

Lördag:

 • kalas Hailey
 • klippa vlogg

söndag:

 • Kalas på lekstaden för Hailey
 • simskola Hailey
 • klippa vlogg

Ett schema som är ganska likt alla veckor och för er som tror jag ligger på latsidan kan nu tänka om 😛 Det är ett evigt pusslande varje dag för att få allt att gå ihop. Misstro mig inte, jag älskar det. Men de som tror att allt kommer gratis och att man inte behöver slita för att nå sina mål kan nu tänka om. Hårt jobb lönar sig, ihop med lite flyt såklart och rätt kontakter.

img_9431

0 reaktioner på “Veckans planer”

 • Veronica skriver:

  Fast tandläkaren och BVC med barnen gör ju alla andra också även om de jobbar heltid. Det kan ju inte räknas till det som du jobbar med… Inte heller göra mellis och rensa ogräs. Vi andra ska ju lixom hinna allt detta plus jobba 😊

  • Frureinhold skriver:

   Fast jag skrev aldrig att det var jobb. men precis som du skriver gör jag allt detta och arbetar samtidigt, så jag är precis som du, gör alla sysslor och arbetar 🙂 Därför sitter jag sent in på kvällarna och jobbar för att kompensera tid som förloras när jag gör alla andra måsten 😛 kram

   • Lena Peralta skriver:

    Tycker du är fantastisk och bjuder så mycket på dig själv. För oss som tittar i ca 15 min ligger det en masa jobb med redigering och vice versa och planering🙏🏻 Fortsätt som du gör ”du är bäst och din familj” kram💖

 • Eva skriver:

  Hur går de i simskolan? Mitt barn ska också börja, vilken går ni i? Är ni nöjda?

  • Frureinhold skriver:

   Hej. Simskolan var tyvärr lite av en besvikelse, hon skulle gå upp en grupp och börja i 25:an, dock är hon och hennes kompis som kommer från samma grupp överkvalificerade och får göra saker som de gjorde för 2 terminer sen. Hoppas det blir ändring, förutom de är Kungälvs simsällskap toppen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *