genom att le kommer du också längre

Jag har den senaste tiden fått endel PM från profiler som velat ha min hjälp till att få sina kanaler att växa. Främst när det kommer till youtube, fler och fler har förstått grejen med det nya och youtube är rätt i tiden. Men bara för att tanken är god innebär inte det att prenumeranterna kommer som ett brev. Det gäller att ha en personlighet som folk vill se. Nu säger inte jag att jag och min familj är ”rätt” däremot visar siffrorna att vi har ngt som folk ändå tycker om och finner tillfredställande. Se lite roliga siffror nedan:

Skärmavbild 2016-09-04 kl. 20.27.59

Som ni ser talar siffrorna sitt klara språk, detta är en månad och visst siffrorna går upp och ner, men det är alltid en ökning vilket är superkul. Jag är upp i närmare 11000 prenumeranter och visst klarar vi att öka ännu mer? Jag är så evigt tacksam över mina följare som kommenterar och sprider sån enorm kärlek!

Jag fick faktiskt en förfrågan idag från ett utländskt nätverk som ville ha mig hos sig, jag är såklart smickrad, samtidigt som jag trivs på united screens 🙂 När jag valde att lämna LOPPI var jag rädd att jag skulle tappa följare, att jag skulle glömmas bort och att jag skulle bli ensam. Ensam kan jag allt känna mig ibland, men jag har växt på alla kanaler sedan jag slutade och bloggare på LOPPI kontaktar mig för att få hjälp med tex youtube vilket är otroligt roligt 🙂

img_9161

Jag tror på att man kommer långt med att vara lojal, trevlig och hålla en distans kring vad som är riktig vänskap och vad som är arbete 🙂 det är en hårfin linje, men väldigt många vill tyvärr enbart åt uppmärksamheten och inte dig som person. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *