Bondens dag

Nu är vi påväg till bondens dag i backamo, eller tanken är att vi skall vara påväg nu 😛 Jag skriver detta på morgonen för att ge er lite härliga inlägg under dagen. Min statistik har slagit i höjden de senaste dagarna och jag tror det beror på att hösten är på ingång. Fler och fler sitter inne och kurar framför tv:n. jag funderar på hur jag skall peppa alla till att inte komma in i ngn höstdepp nu när mörkret faller.

Idag skall vi allafall till bondens dag i backamo och Hailey är supertaggad, vi skall få se på kallblodsutställning, rida ponnyridning och massa annat kul 🙂 Vi har aldrig varit där så det skall bli intressant och mysigt för hela familjen. Självklart kommer vi att vlogga, för vi har ju vloggmånad 😀

Älskar våra familjedagar <3


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *