Tårar som rinner nedför min kind

Detta inlägg publiceras nu, men skrevs för flera veckor kanske månader sen. Det skrev omkring 23.39 och med tårar som rinner ner för min kind. 

__________

Jag är person som utstrålar ett enormt inrelugn fast med ett yttre likt en trimmad firrari. Jag tror många ibland undrar hur sjutton jag orkar med allt jag gör, men till saken är att jag njuter mer eller mindre av varje steg jag tar mot mina mål. Det kan vara intensivt, stressigt, hysteriskt etc. Men i slutändan är jag tvärsäker på att allt slit kommer vara värt det. 

Nu var det inte mina mål som sätter tårar mot min kind. Utan vänner som valt att avsluta en relation med svar att vi inte har något gemensamt, att man inte är den man var och att den person jag utstrålar på bloggen inte stämmer överens med personen jag var när vi lärde känna varandra. Just de orden att man inte är den person man förväntas vara och att man förändrats så mycket att man helt väljer att ta avstånd gör mig otroligt ledsen. Att jag inte duger som vän längre. Jennifer som bloggprofil och Jennifer som privatperson är två olika personer, men det vet mina vänner om. det är en del av mitt jobb att driva mina sociala kanaler och det är nog just det som man lätt glömmer. Att bloggen är mitt jobb. Jag tror de flesta är en person på jobbet och en person hemma, och jag tror inte att andra yrkeskategorier blir kritiserade så mycket som just sociala medie profiler. Men i just detta fall slutade allt med att jag miste en vän som jag tyckte och fortfarande tycker väldigt Mycket om. Hon kommer alltid ha en del i mitt hjärta, även om jag inte passar in i hennes värld. 
Jag vet att vänner kommer och går, det är inget konstigt med det. Men jag kan inte låta bli att faktiskt bli ledsen, att ta åt mig när anledningen till separationen var pga mig. Jag misstänker att personen i fråga inte kommer läsa detta då hon inte gillade mig som person här, men om du gör det vill jag säga förlåt för att det blev såhär. 
Jag fäller mina tårar ikväll och tillåter mig vara ledsen, men imorgon är en ny dag och jag tror den kan bli riktigt bra. 
______________________
Skrivet maj 2016

0 reaktioner på “Tårar som rinner nedför min kind”

 • LarsensLiv skriver:

  Men finaste du <3
  Känner så igen mig i det du skriver men en sak som inte ska glömmas är att riktiga vänner inte sviker.

  Kram till dig

 • emmapasmallen skriver:

  Vad tråkigt att läsa, men Jennifer, såna vänner är faktiskt inte riktiga vänner. Riktiga vänner köper liksom hela paketet och letar inte efter fel på varandra. Och det är oerhört märkligt att välja att avsluta en relation om man nu tycker att man på ett eller annat sätt ”växt ifrån” varandra. Jag tycker det som din vän gjorde var taskigt och inte ok. Hoppas du förstår att det inte är din personlighet det är fel på utan att felet ligger hos henne. Kram!!!

 • Sandra skriver:

  Finaste Jennifer❤️ Känner inte dig IRL har läst din blogg i nått år och följder dig via dina andra kanaler men du verkar ju vara världens snällaste och gladaste människa. Du inspirerar mig varje dag till att vara en bättre mamma till mina barn och bättre fru.

  Jag är inte heller samma person hemma som på jobbet. På jobbet är jag mega social, hemma är jag väldigt tystlåten och blyg.

  Kram

 • Anna skriver:

  När jag läser detta så får jag direkt känslan av att den så kallade vännen inte är en riktig vän. Jah vet exakt hur det är och har varit med om det fast från familje håll, som du skriver så är bloggen ens jobb och man visar inte allt på bloggen. Detta var inte en vän utan en person som helt enkelt var avundsjuk att det gick bra för dig och hon såg alla dina fina bilder på bloggen och kanske önskade ett ”sådant” liv själv. Varför jag skriver sådant i parantes är att vissa människor ser det dom vill se och ibland är avundsjukan starkare. Som su skriver, en ny dag och nya tag. Allt som händer i livet händer av en anledning. God natt pch kram till dig

 • Josef Boberg skriver:

  Vänner kommer och går – så det gäller ju i alla lägen att framförallt vara sin egen vän – eller ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *