Vlogg – mjölka kor, mata dovhjort, göra eget godis och bestiga ett sandberg

Här kommer fortsättningen på vår resa med visit Denmark och fortsättningen från skallerup seaside resort. Dagen startade på en gård där vi fick gå med och mata alla djuren och mjölka en ko. Jag var minst lika exalterad som barnen 🙂

Efter gården fick vi testa att göra godis, så enkelt och så gott 🙂 Hailey valde röd färg med tuttifrutti smak, riktigt gott och alla dessa aktiviter vi gjorde på skallerup finns att göra för alla. Vi han bara med en bråkdel av allt som finns. Och som ni såg på filmen innan denna fanns det ett magiskt fint spa som heter romulus 🙂 Dit hade jag så gärna velat åka med Robin och bara koppla av, det fanns inte en eller två pooler utan flera, i olika temperaturer, detta för att öka blodcirkulationen.

Efter skallerup åkte vi till rubjergs knude fyr där vi besteg ett Sand berg. Solen lös och värmde upp oss ordentligt. Vi kunde verkligen inte klaga på vädret denna resa, högsommar varmt 🙂

Ni hittar de andra filmerna från resan under frueinhold reser 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *