Känslomässigt breakdown

Jag kan nästan tro att jag är gravid (vilket jag inte är) för hela kroppen känns som ett känslomässigt breakdown. Jag skulle nog egentligen bara behöva sätta mig och storgråta en stund, torka tårarna och gå vidare. Men hur ska jag kunna tvinga fram tårar och hur ska jag bryta min hårda uppslipade fasad? För även om jag alltid ler är även jag ledsen ibland, skör och lite ångestfylld. Jag lever mitt liv för att skapa förutsättningar för alla i min närhet ska må bra. Jag ger mycket av mig själv och jag kämpar för att lyckas med de mål jag satt upp. 

Det går nog inte att missa att både jag och min man arbetar jäkligt hårt för att komma dit vi vill. Många verkar Tro att vi glider på en räkmacka av tur, där allt blivit serverat. Det är nästan så jag har lust att sätta en livekamera på oss en helt vanlig dag. Kan lova att 80 % av er hade legat med hjärtklappning. Vi håller helt enkelt ett högt tempo vilket vi båda tycker om, men som då pch då ger oss lite utmattning och i mitt fall ångestkänslor. För när man tuggar på i högt tempo möter man enormt mycket människor, i den sociala världen hör det liksom till. Som jag skrev tidigare har jag lätt för att ge Mycket av mig själv och jag får också otroligt Mycket av andra. Dock ligger det också väldigt Mycket kringliggande faktorer inom den sociala världen som gör att jag ibland frågasätter om kroppen och psyket pallar allt som händer. 

Jag älskar mina sociala kanaler och har inga tankar på att någonsin sluta med det jag gör. Men jag måste förstå att det finns ett liv med sociala medier och ett liv utanför. Då jag planerar att enbart arbeta med min kanaler måste jag också hitta tid att stänga ner dom under veckan så att hjärnan pch kroppen får Vila. 

Jag älskar verkligen alla er som dagligen följer mig här, på instagram eller youtube 🙌🏻 det är ni som gör mitt jobb ännu lite roligare att gå till varje dag! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *