Vlogg – bland havsdjur, oändliga stränder och glada barn

Nu kommer äntligen filmerna från resan tillsammans med Visit Denmark. Jag kan redan nu säga att jag har så mycket material och så mycket att visa er. Både jag och Hailey är mer än nöjda med även denna resa. Vädret var på topp och destinationerna så roliga.

Vi började vår resa på Nordsoen Oceanariumet i hirtshals. Detta är nordeuropas största akvarium, med mer än bara några få fiskar. Det var gigantiska akvarium med fiskar som finns i haven utanför. Jag fick se en klumpfisk som jag aldrig tidigare ens vetat att den funnits. Barnen fick gå på jakt efter stämplar till sin lilla bok där de senare fick diplom för. Jag ger Nordsoen ett stort plus för variation och utbud, även maten var helt magisk.

Efter Nordsoen åkte vi vidare till skallerup seaside resort. Ett ställe som även de hade precis allt. Oändliga stränder, lekplatser, badhus, lekland, mini golf etc. Läs gärna mer på hemsidan eller se på filmen. Jag måste ändå beundra danskarna för deras kreativitet och lust till att få alla gäster oavsett åldrar att trivas i deras lilla land. För vart vi än kommit, har de alltid behandlat oss  väl, skapat förutsättningar för oss att trivas etc. Jag är faktiskt imponerad och jag tycker sverige har en hel del att lära, från vårt grannland i väster.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *