Vi har det underbart 

Vi kan inte klaga på något alls, vädret är fantastiskt, barnen är glada och upplevelserna avlöse varandra. Jag har så mycket film att visa er när vi kommer hem 🙂 men låter dessa bilder tala, idag besökte vi en bondgård, matade djuren och mjölkade kor 🙂 igår var vi vid havet och badade, även där helt magiskt. Lovar att dela filmer så fort jag bara kan 🙂
Här nedan ser nu bilder från skallerup seaside resort med magiska sandstränder, ett resort med precis allt och boende som passar både den stora och lilla familjen. Kika in på deras hemsida, för som ni ser på kommande film finns precis allt 🙂 vi prickade in dagarna här i Danmark med högsommarvärme vilket är helt galet 🙂 bilderna är tagna endast minuten från stugan och sanden och stranden är oändlig. 

Nära resorten finns en bondgård med massor av djur som man fick lov att mata pch klappa. Vilken upplevelse att få mata en dovhjort och gosa med massa getter 😀Måste ju även visa att vi gjort godis 😀 egna polkagrisar 😀 man Fick först välja smak och färg, Hailey valde röd och tuttifrutti 🙂 sååå goda och ändå väldigt enkelt 🙂 

Tack skallerup seaside och visit denmark för alla härliga upplevelser 🙂 film kommer! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *