nya stallet

Jag har inte skrivit så mycket om nya stallet, ni har sett endel vloggar och till saken är att vi är där varje dag nu istället för ngn gång i veckan. Hailey är helt lyrisk och vill rida varje dag, supermysigt och vädret är inget att klaga på. Men hur har deni tagit flytten? jag tror mer än bra, hon går i en stor hage med skog och stora fält, hennes nya kompis är en fjording som hon verkar tycka mycket om. Det går även en freiser i hagen, lika go han också. Stallet är mer eller mindre aldrig tomt, alltid folk på plats och alla älskar deni vilket glädjer mig. De tycker det är kul med en ny shettis i stallet och man märker hur Hailey växer med rollen som hästägare.

en annan sak som gör mig glad är att de gillar mina sociala kanaler. Jag har legat lågt att prata om dom och inte sagt ngt alls. Men idag kom jag till stallet och hon som äger det skojar lite och säger hej frureinhold. Det visade sig att en bekant tjej till dom fick veta att deni flyttat till stallet och blev helt lyrisk. Det glädjer mig att inspirera och få andra unga att må bra. Det är så otroligt viktigt att genom mina kanaler sprida positiv energi och motivera andra till att våga vara den bästa versionen av sig själva.

Så kort sagt, vi trivs helt galet bra och detta kunde inte kommit lägligare 🙂 att komma till ett stall där man uppskattas och blir omtyckt för den person man faktiskt är 🙂

img_9785

0 reaktioner på “nya stallet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *