Mjukost som tapas

-sponsrat inlägg-

På sommaren blir det endel bjudningar och grillmiddagar. Vi älskar att bjuda hem folk och gärna med det där lilla extra. En favorit just nu är att köpa hem crostini och toppa dom med olika mjukostar samt tillbehör. Tex till räkost brukar vi köra med färska räkor som topp, eller purjolök på vanlig mildost osv. Det uppskattas alltid och vem älskar inte mjukost liksom 🙂 För den som är gluten och laktosintolerant finns det både glutenfria crostini och laktosfri naturell mjukost. Jag äter själv mycket glutenfri kost och väljer ofta laktosfria alternativ så jag tycker att just den laktosfria är toppen att de börjat med 🙂 Den har funnits sedan 2015, men jag tror många missat att den finns, men nu vet ni 🙂

Här ser ni två olika crostini med räkost och mildost, de uppskattades av gästerna och självklart kan man ta sådana här som ett lättare mellanmål om man vill det 🙂 Enkelt, gott och mättande 🙂

i samarbete med kavli 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *