Beställa förstoringar och minnen för livet

– I samarbete med smartphoto

Jag har precis tagit tag i sommarens alla bilder, eller nu ljög jag, jag har äntligen beställt fotoboken för första spanienresan  och en väggdekoration xD det är verkligen katastrof då jag borde gjort det direkt, för det tar ändå inte så lång tid. Jag har en rabattkod där jag kan ge er 30 % rabatt på hela sortimentet om ni som jag älskar att föreviga resor eller bilder. Uppge bara koden frureinhold i kassan 🙂 Jag har beställt en förstoring på hela familjen 90×60 med inramad canvas och en fotobok.

canvas_frureinhold_landscape (1)

Här är bara ett litet smakprov, den vi beställt har som sagt en vit ram runt och med en text. Jag är så nöjd med min förra tavla som kom inramad, så var tvungen att beställa samma igen. Med rabattkoden blir det också riktigt billigt om man ser till vad man får. Oavsett vad du beställer får du 30 % rabatt. Ni kommer direkt till sidan HÄR!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *