vlogg stallet, paket och fanbrev

10 k utmaning?? nu är jag så nära 10 k både här på youtube och på instagram. Jag tycker vi kör så att när jag uppnår 10 k på ngn av kanalerna blir det en utmaning och ni får bestämma vad det blir. Självklart blir det på båda, så sprid kanalen, följ mig på instagram (frureinhold) så kör vi 😀

Idag har vi varit i stallet, hämtat paket och öppnat fanpost. Vill ni skicka post till oss maila [email protected]

❖ koden till ecgo är PROVAECGO https://www.ecgo.se/ ❖
❖ mina andra kanaler ❖
jenniferreinhold – youtube
frureinhold – instagram
mrsreinhold – snapchat

0 reaktioner på “vlogg stallet, paket och fanbrev”

  • Agnes skriver:

    Hej jag heter Agnes och jag kollar på eran kanal hela tiden nu är mina favoriter på Youtube älskar eran kanal ☺❤ vad heter låtarna i dina videos

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *