Throwback friday SALE

Nu kommer ett tips som jag tror att ingen skulle vilja tacka nej till, nämnligen att Glossybox säljer ut tidigare månaders boxar för ynka 69 :- ?! helt galet ord. pris är 139 :- så in och fynda. De säljer slut direkt, så för att inte gå miste om något klicka in HÄR! (adlink) gäller enbart idag fredag 🙂

img_9611

*Villkor: Max 3 boxar per person | Köper du fler än 1 box kommer du få olika boxar | Du kan inte välja box | Boxarna kan ej segmenteras efter din skönhetsprofil eller boxar du tidigare emottagit | Separat beställning för varje box | Engångsbeställning utöver månadsprenumerationen | Kampanjen avser månadsboxar från perioden juni 2015 till juni 2016 | Gäller så långt lagret räcker |Boxarna skickas mellan den 5-9 september från vårt lager | Kampanjen gäller ej The Man Box |

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *