Nyheter från EEF Lillemor

Nu kommer lite söthetsinlägg med saker som passar perfekt till skolstarten. Jag har alltid gillat att hitta märken och produkter som sticker ut från mängden, som gärna är designat av någon annan än de allra största massproduktions bolagen. Jag såg för lite drygt en vecka sedan när Barnklassiker presenterade höstens nyheter att de skulle få in väskor, ipadfodral och pennfack från märket EEF Lillemor. Ett märke som alltid imponerat men som främst gjort posters. Höstens serier är så magiskt vackra att jag bara var tvungen att beställa en väska, ipad fodral och pennfack. Även om H inte börjar skolan förän nästa år vet jag att hon kommer älska dessa.

IMG_3735

som ni ser, magiska 😀 jag älskar svanen och hur den följer med genom hela den rosa serien, det finns såklart fler färger som alla är lika magiska. Jag älskar detaljer och som ni ser på bilderna nedan har dragkedjan en roselänk med märket på, sen hänger det även en regnbåge på pennfackets dragkedja 🙂

Med Rabattkoden Frureinhold får ni hela 15 % rabatt på hela EEF Lillemors sortiment. 

Innelägget är i samarbete med Barnklassiker

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *