Imorgon börjar allvaret 

Så nu var deni flyttad till nytt stall, hela flytten gick smärtfritt och med en ynka timmes promenad var vi framme. Hon kommer att få gå in idag ihop med de andra hästarna, hennes Box är upp strödd och färskt vatten finns i boxen 🙂 


Imorgon börjar Hailey hos dagmamman igen, två veckor före chloe. Hon stod och hoppade imorse när jag berättade att hon skulle få gå dit imorgon. Vi har plockat fram väska och extrakläder, namnat och klart 🙂 vi har haft besök av Camilla och Barnen idag så inte hunnit fota allt. Men det kommer 🙂 


Har ni börjat jobba eller i skolan? 🙂

0 reaktioner på “Imorgon börjar allvaret ”

  • Lisa skriver:

    Jag har börjat jobba igen efter semestern, är inne på jobbvecka två tiden går ju så fort 😉
    Men så skönt med det fina vädret vi har nu, så man kan njuta av kvällarna iallafall efter jobbet 😀
    Måste bara fråga, va är väskorna ifrån som tjejerna har?
    Så söta <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *