På Finlands båten 

Nu rullar båten över Östersjön och vi är påväg till Stockholm igen. Vi har haft en härlig weekend med ett dygn i Sthlm och sedan en hel Dag i Helsingfors. Tyvärr var vädret så dåligt i Helsingfors så vi fick hitta på inomhusaktiviteter i form av sea life och lekland. Sea life var en mindre version av universeum och jag tyckte att de hade tryckt ihop många djur på en liten yta. I Göteborg är det så stort och ljust, här var det mörkt och trångt. Men barnen uppskattade det och de är väl huvudsaken. Efter sea life åkte vi till centrum och besökte ett lekland under jord, kan tyvärr inte namnet men det börjar på L. High life i 2 h innan vi bestämde oss för att återvända till båten. 


Vi är mer än nöjda med turen ihop med tallink Silja. Vi fick den här resan i en av goodiebagsen på Karlstad mässan. Otroligt fin gåva och så fint att få dela detta med barnen. Vi har filmat massor och vloggar kommer upp imorgon och måndag 🙂 jag vill också tacka alla underbara tjejer och killar som varje dag kommenterar på youtube och instagram, det värmer ngt enormt. Lämna gärna avtryck här också och länka era sidor ! 

Ha en fin kväll alla så ses vi imon ❤️

0 reaktioner på “På Finlands båten ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *