Var den bästa versionen av dig själv 

Vi har inte så lång tid här på jorden, den är liksom räknad från det att vi föds. Många spenderar ett helt liv med att Fokusera på vad alla andra gör, köper, arbetar eller tänker. Det gör mig lite ledsen, även om inte jag skall fokusera på andra människors val är det ändå beklämmande att folk inte ser längre än till att leta fel hos andra. Jag avslutade för inte så längesen en relation som allafall för mig gjorde oroligt ont och sårade mig. Jag erkänner och visar mina känslor för att slå sönder alla myter Om att vi bloggare inte har några känslor. För tydligt nog verkar många tro att vi är några slags robotar utan känslor och egen vilja. Många verkar tro att alla bloggare är köpta och att det som skriva är färdiga manus, att alla produktprover är flashiga gåvor utan någon som helst motprestation. 

Det finns en lista som kan göras lång om människan och alla dess val. Jag vet att mina dagar är räknade och tänker använda varje stund till att göra något bra, av den korta tid som är kvar. Omge er med människor som ger er energi och glädje, för vem vill minnas tillbaka på vänner som sviker, utnyttjar och snackar skit? Inte jag allafall. 

Kram 

Nu är vi snart i Sthlm 🙂 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *