Boozt i falkenberg

Jag har alltid många bollar i luften vilket jag älskar. Sommaren börjar lida mot sitt slut och höstens alla uppdrag börjar närma sig 🙂 Något jag ser fram emot lite extra är boozt i Falkenberg som jag tillsammans med ett härligt team håller på att planera för fullt. Biljetterna sålde slut på 26 minuter ?! 270 biljetter på mindre än en halv timma. Det är bara så sjukt 😀 Eventet är fyllt av hälsa, skönhet, värme och gemenskap. Annika Sjöö kommer tillsammans med hennes man att hålla i träningspass, Mia Törnblom står för föreläsning och strandbaden värmer oss med deras fantastiska SPA. Utöver allt detta bjuds  det på utställare, goodiebags, god mat och en stor dos skratt 🙂

Har du ett företag och vill synas på detta event kan ni maila mig på [email protected]alla utställarplatser är fyllda, men vi kommer att hålla i tävlingar samt utdelning av goodiebags 🙂

img_8520

0 reaktioner på “Boozt i falkenberg”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *