vlogg misslisibell den här är till dig

Dagens vlogg har ett speciellt budskap där jag tar upp problematiken kring hur många unga tjejer och killar beter sig på nätet. Ni vet hur jag arbetat för att genom mina kanaler sprida glädje, jämställdhet, empower, anti mobbning etc. Det är hela min grundfilosofi och det är samma filosofi jag lär mina flickor. Jag kommer aldrig att acceptera att de är elaka, skriver eller säger saker som gör att någon annan blir ledsen. Jag har nolltolerans när det kommer till mobbning och det är precis det jag kommer att skriva om nu. (läs mer https://frureinhold.se/2016/08/06/kom-igen-tjejer/)

Jag är så stolt över er tjejer och killar som varje dag tar initiativet att göra något bra för en annan människa och som vågar stå upp för de utsatta. Om fler vågade göra skillnad hade världen sett så annorlunda ut.

Innehåller affiliatelänkar

0 reaktioner på “vlogg misslisibell den här är till dig”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *