Kom igen tjejer 

Fy jag är så arg just nu. Ni vet hur jag arbetat för att genom mina kanaler sprida glädje, jämställdhet,empower, anti mobbning etc. Det är hela min grundfilosofi och det är samma filosofi jag lär mina flickor. Jag kommer aldrig att acceptera att de är elaka, skriver eller säger saker som gör att någon annan blir ledsen. Jag har nolltolerans när det kommer till mobbning och det är precis det jag kommer att skriva om nu. 

För några dagar sedan klippte vackra misslisibell sitt hår i en sjukt ball frisyr. Oavsett hur hon eller jag väljer att klippa våra hår är det enbart upp till oss om vi tycker om det eller ej. 9 fall av 10  är man nöjd efter ett frisörbesök och det första man vill höra då är inte att det är fult eller att betraktaren anser att det inte är bra. Jag blir så fruktansvärt förbannad när en person kvinna eller man bestämmer sig för att printa ner nedvärderande ord. Vem anser sig ha rätten att genom ord såra någon annan?

Oavsett vad man själv tycker är det inte ok att håna och såra någon annan. Om era föräldrar inte lärt er det tycker jag så jäkla synd om er och ett stort misslyckande hos era föräldrar. För det är ni, alla haters som i slutändan är förlorarna, även om alla offer är ledsna. För hur vi än vänder på myntet är det ni haters som är svaga, osäkra och utan vänner. För vem vill vara kompis med en som mobbar? Inte jag och i det långa loppet är det mobbarna som hamnar i det fack ingen vill vara i. 

Jag tycker att Lisa är så sjukt cool, smart, intelligent och vacker oavsett vilken frisyr hon väljer att ha. Dock tycker jag att hennes nya haircut är to die for 🙌🏻 


Jag står alltid upp för de utsatta och hur coolt det än känns så är det inte coolt att vara elakt. Elaka människor är tråkiga människor och vem vill egentligen ha tråkigt? Det är aldrig försent att Säga förlåt, välja en annan väg. Så låt denna dag bli just den dagen. Att faktiskt säga FÖRLÅT! 

0 reaktioner på “Kom igen tjejer ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *