sponsrad video ikea lets relax

-sponsrat inlägg-

Nu kommer ett inlägg som faktiskt riktas mot mig som sociala medie profil och även till alla er där ute. Jag vill med detta inlägg krossa alla förväntningar som dagligen läggs på våra axlar, jag vill slå ett slag för vardagskaoset. För världen är full av livsstilsbloggare, tv-program och kokböcker som alla höjer ribban ett snäpp till. Vi översvämmas av bilder på det perfekta och det lyckade. Den nya filmen “Ta det lugnt” är ett försök att dra igång ett samtal om de förväntningar som kan göra livet onödigt krävande. IKEA har genom en film velat hjälpa alla er genom att säga ”Hej då” till stress och ”Hej!” till glädjen i att laga mat och äta tillsammans.

Sanningen är att det inte är sant. Du kan ta det lugnt. Ingen är perfekt. Alla ”fuskar” i köket och gör det som behövs för att livet ska fungera. Och det är faktiskt okej. Saken är den att på IKEA tycker vi att det är mer än okej – vi tycker det är underbart.

“Ta det lugnt” är ett försök att dra igång ett samtal om de förväntningar som kan göra livet onödigt krävande. Vi på IKEA vill hjälpa dig att säga ”Hej då” till stress och ”Hej!” till glädjen i att laga mat och äta den – tillsammans. ”Hej då” till att följa med i modesvängen och ”Hej!” till det som gör dig glad. ”Hej då” till ”rätt” sätt – och ”Hej!” till ditt sätt.

Jag känner själv att jag ibland bara kör på, inte ser familjen och sitter med dåligt samvete på kvällen för att jag inte tog mig tid för barnen. Man vill så mycket, men tiden räcker inte till. Förr kunde man stänga dörren och så var man oanträffbar, idag har man inte bara 1 utan 2-3 olika apparater hemma som plingar så fort det händer ngt. Man kan såklart stänga av, men visst känns det svårare idag, än för 30 år sedan när det inte fanns?

Kika gärna på filmen och ta er en funderare, släpp alla måsten och njut av livet! Låt hela familjen vara med och laga en riktigt god middag, jag kan lova att ni får ett extra gott skratt och inte minst en hel dos med kvalitetstid!

detta är en sponsrad video

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *