svampplock och ingen service

Idag hände ngt som jag tror många hade fått lite panik över, vi var ute och plockade svamp där det inte fanns ngn som helst mottagning. Jag njöt av varje sekund, det kändes riktigt skönt att vara helt icke anträffbar. Bara njuta av tystheten och skogen. Jag är en riktig liten skogsmulle och hade lätt kunnat stanna tills mörkret faller. Barnen sprang runt bland grenar och stenar, allt var så stilla och lugnt. Verkligen balsam för själen, Hailey berättade hur hon älskade skogen och att vi måste åka dit snart igen. Självklart skall vi det, vi bor så nära skogen men ändå centralt, det bästa av två världar helt enkelt.


imorgon är en ny vecka och hailey skall åka på husvagnssemester med mormor och morfar tis-fre så vi får göra en film imorgon <3 så roligt att komma upp i 5000 prenumeranter, nu hoppas vi på 10000 osv. Jag älskar er hela bunten och det är ni som gör mitt jobb så betydelsefullt. jag och robin tänkte ta en tripp själva för lite man och fru tid, det behöver man ibland 🙂

ha en underbar söndag och hoppas ni får ni får en fin vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *